Istoric ANG Logistic

1992
2010
2015
1992

Am inceput cand nevoia de transport de mărfuri îşi făcea apariţia, respectiv in anul 1992 si am înfiinţat SC ANG LOGISTIC SRL, societate cu capital integral privat si un singur asociat, pentru a oferi servicii de transport şi logistică pe o piaţă care s-a dezvoltat permanent. Cerintele pentru servicii de transport de calitate au crescut continuu iar compania a încercat mereu să răspundă acestor solicitări.Ne dorim sa avem camioane modern si bine echipate care să ne ofere performanţă, eficienţă, cu un impact cât mai redus asupra mediului, şi reusim acest lucru. Credem într-un transport cât mai eficient şi cât mai curat, în prezent indeplinim standardele europene antipoluare fiind totodată receptivi faţă de această tendinţă. Domeniul transporturilor este unul în care credem, şi ne implicăm în această industrie, fiind membri ai APTE2002. Ne preocupă permanent solicitările clienţilor noştri lucru care ne face să devenim din ce în ce mai buni, să ne creem un model de transport competitiv, cu un grad ridicat de adaptabilitate.

2010

Suntem una din primele firme de transport infiintate in vestul tarii, Ne-am dezvoltat continuu in cei 23 de ani, iar astazi, suntem o companie care privim spre viitor mărindu-ne permanent capacitatea, societatea noastra fiind axata pe transport rutier de marfuri international pe relatiile Italia, Spania, Franta, Anglia, etc.

2015

Acum suntem prezenti in intreaga Europa, avem in dotare 39 camioane MAN capacitate 40 to ( euro 4, 5 si 6), 50 remorci trayler mega si normale, 9 camioane MERCEDES prelate si dube capacitate 7.5 to, 3 sprintere capacitate 3.5 to si nu ne vom opri aici! Raspundem prompt la toate solicitarile clientilor nostrii 24h pe zi, 7 zile pe saptamana.

Parteneri

unnamed
unnamed (11)
unnamed (12)
unnamed (10)
unnamed (9)
unnamed (8)
unnamed (7)
unnamed (6)
unnamed (5)
unnamed (3)
unnamed (4)
unnamed (1)
unnamed (1)
man